fbpx

+

lipgloss t.w.v. € 30,75

snelwerkende stimulator peel,

schoonheidsbehandeling & make-up

We hebben een supertreat voor jou!
De ZO Skin Health stimulator peel, aangevuld met een weldadige en perfect op jouw huidtype afgestemde schoonheidsbehandeling.
De Colorescience lipgloss hoort erbij. Zo straal jij maximaal!

Reserveer je super treat

(of geef ‘m cadeau!)


  De combinatie van de ZO Health stimulator peel, de schoonheidsbehandeling en de Colorescience lip gloss (t.w.v. € 30,75) kost slechts € 139,95.

  Wat zit er in de super treat?

  1. Snel werkende stimulator Peel

  De Facial Stimulator Peel is zeer geschikt voor het snel verbeteren van de huidconditie. Ideaal dus om je huid nog voor de feestdagen een boost te geven. Deze peeling is een van de MediSpa behandelingen van Zein Obagi en voeren we uit in combinatie met één van de drie andere MediSpa behandelingen.

  1. We bereiden je huid voor met een zachte hydraterende reiniging, gevolgd door een milde exfolierende scrub die versterkt wordt door de Exfoliating Polish Activator

  2. Vervolgens doen we de Stimulator Peel, die uit drie stappen bestaat: prep peel, de stimulator peel zelf  en tot slot een neutraliserende vloeistof

  3. We ronden de behandeling af met Growth Factor Serum, Ommerse Renewal Creme en een zonbescherming naar keuze

  (De Stimulator Peel mag worden uitgevoerd bij (mogelijke) zwangerschap of borstvoeding)
  Deze peel is zeer geschikt voor het snel verbeteren van de huidconditie, zonder enige hersteltijd.

  2. Schoonheidsbehandeling

  Tijdens het masker geven we je een handscrub en een handmassage met voedende crème. Na de peel verzorgt één van onze skin experts een MediSpa schoonheidsbehandeling, geheel afgestemd op jouw huidtype.
  We hebben behandelingen gericht op hydratatie, verbeteren van een vette huid en voor verheldering van je huid. De behandeling wordt afgerond met Daily Power Defense, Ommerse Renewal Creme en zonbescherming naar keuze.

  Bij deze supertreat doen wij je een Colorescience lipgloss t.w.v. € 30,75 cadeau. Want die kun je natuurlijk niet missen in je handtas…

  3. Make-up

  Aan het slot van de behandeling maken we je op met producten uit onze Colorescience lijn. (als je dat wilt uiteraard)

  Totale behandelduur: 1,5 uur

  Boek gauw je behandeling en Wow Yourself met een weldadige supertreat!