fbpx

Er stralend uitzien deze zomer? Dat kan door je huid goed te reinigen, te verzorgen én te beschermen. Met ons nieuwe Three Step Summer Ready Plan heb je dat voor 39,- in één keer geregeld. En tot en met 30 augustus inclusief gratis zonnebril naar keuze! (t.w.v. 25,-)

Wat zit er in het Summer Ready Plan?

Jouw Summer Ready Three Step Plan is een combinatie van een uitgebreide intake en huidanalyse, een schoonheidsbehandeling én tot en met 30 augustus een zonnebril naar keuze* voor slechts € 39,-.

1. Intake & diepe reiniging van de gezichtshuid

Bij The Beauty Venue beginnen we altijd met een intake. Bij cosmetische ingrepen is dit een gedegen anamnese door één van onze artsen. Voor schoonheidsbehandelingen doen we een uitgebreide gezichtshuidanalyse. Je wensen op het gebied van huidverzorging of huidverbetering worden hierbij in kaart gebracht.

Hierna start de behandeling met een diepe reiniging en exfoliatie volgens het “Getting Skin Ready” principe van ZO Skin Health.

2. Verzorging

Na de reiniging vervolgt één van onze skin experts de schoonheidsbehandeling, afgestemd op jouw huidtype. Hierbij doen we onder andere een milde peeling, waarna je bijna helemaal klaar bent voor de zomer! De behandeling wordt afgerond met Daily Power Defense,

3. Zonbescherming

Aan het slot van de behandeling beschermen we je stralende huid tegen de zon met een van de zonproducten van ZO Skin Health of Colorescience en krijg je een persoonlijk advies mee zodat je op je best de zomer door gaat.

Totale behandelduur: 45 minuten quality time!

Boek gauw je behandeling en Wow Yourself met deze weldadige supertreat!

Summer Ready ben je natuurlijk pas echt met een toffe zonnebril. Die bril t.w.v. € 25,-  is ‘on us’ bij deze behandeling. Deze actie is geldig tot 30 augustus. Na jouw treat krijgt je van ons een waardebon, waarmee je online bij charlietemple.com kunt kiezen uit meer dan 100 monturen.