fbpx

Een jaar vol stress, weinig uitgaan, werken vanuit huis met ook nog eens je kinderen om je heen… Dan heb je wel een relaxmoment voor jezelf verdiend!
Geef jezelf deze donkere maanden van het jaar daarom eens wat quality time cadeau zodat jij er straks tijdens de feestdagen weer stralend uitziet. We hebben fantastische tips én cadeau-aanbiedingen voor je!

Fenna’s tip

‘Wanneer je een feestje hebt of als je er tijdens de Kerstdagen mooi wilt uitzien, zou ik je een Hydrafacial behandeling aanraden. Het geeft je huid direct een mooie glow. Het kan in kuurverband overigens ook heel goed worden toegepast als behandeling tegen diverse huidproblemen, zoals pigmentvlekken, acne, rosacea, eczeem, psoriasis en littekens.’

Bij onze schoonheidsspecialiste Fenna kun je terecht voor schoonheids-, wenkbrauw- en huidverbeterende behandelingen. Daarnaast zet ze permanente make-up en is ze ook nog de social-media-specialist van de kliniek.

Cadeautip #1

NuFace sets voor thuis (Break The Ice edition): hét antwoord voor gezichtscontouring, verstrakking en versteviging van een verouderde huid. Het apparaatje op basis van microstroom wordt ook wel aangeduid als de ‘5-minuten-facelift’ als fitness voor je huid. Gewoon thuis!

Peel2Glow cadeau!

Ben je geïnteresseerd in één van de behandelingen die Fenna, Jade en Tatjana aanbevelen? Maak dan snel een afspraak, want in november en december krijg je een gratis Peel2Glow cadeau. Duoproduct voor thuisgebruik waarmee je de huid exfolieert en voedt. Voor een instant stralende huid tijdens de feestdagen!

Tatjana’s Kerstsuggestie

‘Bij huidveroudering geeft een skinbooster prachtige resultaten. Door zuiver hyaluronzuur in de huid te spuiten, wordt je huid aangezet om collageen, vetweefsel en elastine aan te maken. Het is geen filler, die een rimpel opvult, maar het verspreidt zich meteen door meerdere huidlagen, waardoor deze allemaal weer stevig en gezond worden. Het vermindert lijntjes en verstevigt de huid.’

Onze arts Tatjana is verantwoordelijk voor de injectables, medische en chirurgische behandelingen bij The Beauty Venue.

Cadeautip #2

Peel2Glow sets: de vloeistoffen uit de ampullen ‘peel’ en ‘glow’ die je huid exfoliëren, voeden en laten stralen, zijn geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden. Je krijgt een set cadeau als je een behandeling boekt, maar je kunt ze uiteraard ook los bestellen.

Jade’s advies

‘Wanneer je de dag voor een feestje of speciale gebeurtenis een chemische peeling laat doen, krijgt je huid een mooie glans. Wanneer je huid beschadigd of verouderd is, geeft een diepe peeling in kuurverband ook heel mooie resultaten. Daarmee werk je dieper op de huid in, waardoor deze zich gaat vernieuwen.’

Onze huidtherapeute Jade verbetert met haar behandelingen huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, huidveroudering en littekentjes.

Cadeautip #3

Zoek je een origineel cadeau? We hebben nu ook cadeaubonnen voor een behandeling bij The Beauty Venue in onze shop. (En we hebben nu de mogelijkheid om gespreid te betalen)