fbpx

Wil jij dit jaar je moeder eens goed in het zonnetje zetten?
Moederdag komt er alweer bijna aan. Wij hebben fantastische tips én cadeau-aanbiedingen voor je.
En dat al vanaf 25 euro!

Cadeautip #1

Peel2Glow sets: de vloeistoffen uit de ampullen ‘peel’ en ‘glow’ die je huid exfoliëren, voeden en laten stralen, zijn geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden. Je krijgt een set cadeau als je een behandeling boekt, maar je kunt ze uiteraard ook los bestellen.

Cadeautip #3

The Beauty Venue CadeauCard 25

Zoek je een origineel cadeau? We hebben nu ook cadeaubonnen voor een behandeling bij The Beauty Venue in onze shop. (En we hebben nu de mogelijkheid om gespreid te betalen) Vanaf € 25,- kunt je al een cadeaubon aanschaffen.

Fenna’s tip

‘Wanneer je je moeder of jezelf echt in het zonnetje wil zetten, zou ik je een Hydrafacial behandeling aanraden. Het geeft je huid direct een mooie glow. Het kan in kuurverband overigens ook heel goed worden toegepast als behandeling tegen diverse huidproblemen, zoals pigmentvlekken, acne, rosacea, eczeem, psoriasis en littekens.’

Bij onze schoonheidsspecialiste Fenna kun je terecht voor schoonheids-, wenkbrauw- en huidverbeterende behandelingen. Daarnaast zet ze permanente make-up en is ze ook nog de social-media-specialist van de kliniek.

Tatjana’s Moederdagsuggestie

‘Bij huidveroudering geeft een skinbooster prachtige resultaten. Door zuiver hyaluronzuur in de huid te spuiten, wordt je huid aangezet om collageen, vetweefsel en elastine aan te maken.
Het is geen filler die een rimpel opvult, maar het verspreidt zich meteen door meerdere huidlagen waardoor deze allemaal weer stevig en gezond worden. Het vermindert lijntjes en verstevigt de huid.’

Onze arts Tatjana is verantwoordelijk voor de injectables, medische en chirurgische behandelingen bij The Beauty Venue.

Cadeautip #2

De perfecte manier om je moeder én jezelf te verwennen. Bij de duobehandeling onderga je samen een reinigingsbehandeling.
De behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, enzymatische peeling en verzorging voor de huid.

Onze huidtherapeute Jade verbetert met haar behandelingen huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, huidveroudering en littekentjes.

Cadeautip #4

NuFace sets voor thuis: hét antwoord voor gezichtscontouring, verstrakking en versteviging van een verouderde huid. Het apparaatje op basis van microstroom wordt ook wel aangeduid als de ‘5-minuten-facelift’ als fitness voor je huid. Gewoon thuis!