fbpx

Wil jij met een flawless golden glow aan het kerstdiner zitten en stralend de feestdagen ingaan? Dat kan door je huid goed te laten reinigen, te hydrateren en te beschermen.

Daarom hebben we een speciale HydraFacialbehandeling mét peptide booster; deze vermindert fijne lijntjes en zorgt voor een stralende huid. En als extra actie hebben we in december een kerstboom vol pakjes in de kliniek….

Onze HydraFacial kerstactie:

 • Consult huidspecialiste
 • Hydrafacial gezichtsbehandeling mét peptide booster
 • Cadeau uit onze kerstboom

Samen €150,- (normale prijs €185,-)

De HydraFacial reinigt de poriën, creëert een nieuwe huidlaag en verzadigt de huid met antixocidanten. Na de HydraFacialbehandeling is het resultaat direct zichtbaar! De peptidebooster krijg je van ons cadeau; de behandeling kost daarom slechts € 150,-  (ipv € 185,-)

De HydraFacialbehandeling bestaat uit drie tot vijf stappen om de huid in een optimale gezondheid te krijgen.

 • Reiniging & Peeling
  Creëert een nieuwe huidlaag met een zachte en ontspannende dieptereiniging.
 • Extracties & Hydratatie
  We reinigen de poriën pijnloos en diep. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed met vocht-inbrengende ingrediënten die de huid intens hydrateren.
 • Voeden & Beschermen
  Tijdens de laatste stap wordt de huid verzadigd met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om de huid te voeden, beschermen en een gezonde glow te realiseren.

December: een boom vol pakjes

Met een extra cadeau naar huis…

Om je alvast een hele vrolijke laatste maand van het jaar te wensen, mag je bij een bezoek aan The Beauty Venue in december een cadeautje pakken uit onze kerstboom.
In deze cadeautjes zitten cadeaubonnen ter waarde van 10, 25, 50 en 100 euro. Boek je afspraak dus op tijd, misschien heeft jouw pakje een cadeaubon voor nóg een behandeling!