Gratis Covid-19 sneltesten voor medewerkers: snel en eenvoudig geregeld

Zo verminderen we onnodig wachten en

dragen we bij aan de demping van de coronaverspreiding

We houden je aan het werk!

Sneltest goedgekeurd door RIVM

Uitslag binnen 20 minuten

Gemakkelijk online reserveren

Binnen vijf minuten getest

Abbott test: hoogste gevoeligheid

Test uitgevoerd door arts(en)

Teststraat op het terrein van onze kliniek in Heerhugowaard

Gratis Corona sneltest voor werknemers

The Beauty Venue is COVID-19 sneltestlocatie geworden voor het nationale sneltest programma voor werknemers. We werken hiervoor samen met werknemers-testen.nl die de reserveringen en de – beveiligde – gegevensverwerking verzorgt. De kosten voor de testen worden via werknemers-testen.nl vergoed door het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS).

Na aanmelding door de werkgever kunnen we de testen volledig zonder kosten uitvoeren. Aanmelden kan via de knop bovenin de pagina ‘bedrijf/organisatie aanmelden’. Deze aanmelding is eveneens kosteloos en doe je eenvoudig online.

Werknemers kunnen daarna bij ons terecht met lichte klachten of zonder klachten na een melding van de Corona Melder app. We bieden een snelle service waarbij je binnen 20 minuten beschikt over de uitslag. De test fungeert dus als toegangscontrole om verantwoord en veilig aan het werk te kunnen gaan. De uitslag is daarnaast sneller dan de GGD test beschikbaar, namelijk ongeveer 20 minuten na de sneltest.  Bij een negatieve uitslag kun je direct aan de slag op de werklocatie.

  • Beperk verzuim en verspreiding

    Bij lichte klachten zoals een loopneus, hoesten toch zekerheid dat je niet besmet bent voordat je aan het werk gaat? Of na een melding van de Coronamelder? Dan biedt een antigeen sneltest uitkomst. Let op: bij sneltesten worden vooralsnog geen reiscertificaten afgegeven. Buitenlandse overheden stellen een negatieve PCR-test als voorwaarde voor inreizen!

  • Teststraat, op locatie en voor groepen

    We maken de sneltesten zo toegankelijk mogelijk: via de testlocatie buiten op het parkeerterrein bij onze kliniek, maar onze arts(en) leggen ook visites af voor individuen en groepen. Informeer naar de mogelijkheden en speciale tarieven.

  • Kosteloos & snel - uitslag binnen 20 minuten

    We bieden een snelle afhandeling van de sneltesten en volledig kosteloos! Het testen gebeurt onder toezicht van onze arts.

Met de gratis sneltesten kunnen we

een belangrijke bijdrage leveren

aan het draaiend houden van de maatschappij

TATJANA WATER, arts

Alles wat je weten wilt over Corona sneltesten

Wij zijn officiële testlocatie geworden voor het kosteloze testprogramma van het Ministerie van Volksgezondheid. Reserveringen en de – privacy geborgde – afhandeling worden uitgevoerd door werknemers-testen.nl. Alle kosten voortvloeiend uit het testen van de werknemers kunnen wij via werknemers-testen.nl indienen bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Anders dan bij de GGD testlocaties waarbij mensen met klachten getest worden op de aanwezigheid van het virus, wordt er niet gezocht naar zieken maar bevestigen we de gezondheid van de werknemers. Hierdoor werken we preventief: het is een toegangscontrole om werknemers verantwoord en veilig aan het werk te kunnen laten gaan. De uitslag is daarnaast sneller dan de GGD test beschikbaar, namelijk ongeveer 20 minuten na de sneltest. De werknemers kunnen bij een negatieve uitslag direct aan de slag op de werklocatie.

Onze service is vooral interessant voor organisaties waar werknemers niet thuis kunnen werken. Bijvoorbeeld organisaties in de logistiek en distributie, retail, productie omgevingen en sommige contactberoepen. De uitslag is sneller beschikbaar, namelijk ongeveer 20 minuten na de sneltest. Je werknemers kunnen bij een negatieve uitslag direct aan de slag op de werklocatie.

Voor iedereen die wil weten of hij/zij besmet is met het Covid-19 virus. Dus bij milde klachten, maar ook zonder klachten bijvoorbeeld als je een melding van de Coronamelder hebt ontvangen.

Binnen de EU kun je met onze testuitslag – nog – niet reizen. Buitenlandse overheden vereisen een negatieve PCR-test.

COVID-19 is een meldingsplichtige ziekte, daarom is The Beauty Venue verplicht positief geteste personen te melden bij de GGD. Voor meer informatie zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/in-thuisquarantaine-door-corona. Het belang hiervan is dat de GGD al heel snel kan beginnen met bron- & contactonderzoek. Zo leveren sneltesten een actieve bijdrage aan de beperking van het virus.

Met een wattenstaafje nemen we wat slijm uit de neusholte. De swap wordt afgenomen door één van onze zorgmedewerkers, onder supervisie van onze arts(en). De test en de beoordeling wordt altijd door een arts uitgevoerd. We begrijpen dat het afnemen van de test voor jou misschien wel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor jou of jouw medewerker zo comfortabel mogelijk te maken.

Zeker. Bijvoorbeeld als je met een gerust gevoel naar familie zou willen gaan.

Als jouw test positief is moet je er vanuit gaan dat je dat bent. In grotere onderzoeken is al aangetoond dat onze test net zo goed is in het aantonen van Covid-19 als de PCR test van de GGD (zie ook advies RIVM). De test herhalen is dus zinloos en brengt mogelijk anderen in gevaar doordat je tegen de quarantaine regels in gaat reizen.

Over het algemeen kun je nog wat last hebben van een geprikkeld gevoel in je neus, sommige mensen houden nog een tijdje wat pijn en neusloop maar die klachten verdwijnen in de loop van de dag.

De incubatietijd van het virus is ongeveer 7 dagen, als je dus test voordat de incubatietijd is verlopen kan je later alsnog positief testen en is de negatieve test geen garantie. Je moet dus nog steeds de quarantaine maatregelen aanhouden!

De Abbott test die wij gebruiken is goedgekeurd door de overheid en is qua betrouwbaarheid gelijk aan de test die door de GGD wordt gebruikt. Onze test heeft een sensitiviteit van 93,3% en een specificiteit van 99,4% op de aanwezigheid van Covid-19 virus partikels in speeksel, de test is betrouwbaar vanaf de eerste tot en met de zevende ziektedag en wijst, indien positief, op actieve ziekte. Kijk ook even hier: https://www.ntvg.nl/artikelen/nieuws/covid-19-hoe-betrouwbaar-zijn-sneltesten/volledig