Veilig op reis maar nog niet gevaccineerd?

Zorg voor een PCR-test met erkend reiscertificaat

Veilig op reis voor werk of vakantie

PCR test goedgekeurd door RIVM

Test voor 14:00: uitslag nog dezelfde dag1

Gemakkelijk online reserveren

Binnen vijf minuten getest

Test uitgevoerd door arts(en)

Met internationaal erkend certificaat

The Beauty Venue biedt nu ook de PCR test met reiscertificaat (69,-). Met een negatieve uitslag kun je veilig op reis naar landen die dit toestaan.

Bij een PCR Corona-test nemen we met een wattenstaafje een uitstrijk van slijm uit de neus en keel. Dit sturen we voor de analyse op naar een RIVM gevalideerd laboratorium. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid en geldt internationaal als de ‘gouden standaard’, dat wil zeggen dat dit als de beste test beschouwd wordt.

De PCR-test wordt afgenomen onder supervisie van onze BIG geregistreerde arts. Bij een negatieve uitslag ontvang je het internationaal erkende reiscertificaat in het Engels. Hiermee kun je met een gerust hart op reis.

(Let wel op je timing: de meeste landen eisen dat de test niet ouder is dan 48 uur voor aankomst op je bestemming.)

  • RIVM erkende PCR test

    Bij een PCR polymerase chain reaction -test wordt met een wattenstaafje een uitstrijk genomen van slijm uit de neus en keel. We sturen de sample naar een RIVM gevalideerd laboratorium voor de analyse.

  • Uitslag zelfde dag

    Mits voor 14:00 getest. Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen.

  • Met internationaal erkend certificaat

    Het Engelstalige certificaat dat wij meegeven bij de PCR-test, is door het RIVM erkend en gecertificeerd om mee te reizen. Dit certificaat wordt ook geaccepteerd door werkgevers en is geheel conform de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kan je met een gerust hart op reis en/of naar je werk!

Onze arts Tatjana Water

(BIG-nummer: 69913459201)

overziet en valideert al onze testen