fbpx

De Hydrafacial reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd. Het is niet voor niets dat Hollywoodsterren deze behandeling voor het rode lopermoment laten uitvoeren voor die prachtige glow.
Daarom organiseren we donderdag 25 november a.s. het Hydrafacial boosterevent: je krijgt een Hydrafacial behandeling van 45 minuten plus één van de effectieve boosters.

Je ziet de resultaten al direct na de behandeling. Het is niet voor niets dat Hollywoodsterren deze behandeling voor het rode loper moment laten uitvoeren…

Niet zomaar een snelle herstelbehandeling

De Hydrafacial serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

Voor de behandeling geldt alleen tijdens ons Hydrafacial boosterevent op 25 november een speciaal tarief van €129 (waarde: €195).

We geven je een Hydrafacial behandeling van 45 minuten inclusief één van de effectieve boosters waarna je de effecten direct kunt zien en voelen. Daarna staat er een leuke goodiebag voor je klaar.

Je hebt de keuze uit één van de volgende boosters:

  • ReGen GF: bevordert de productie van collageen en elastine.
  • Chrono-peptide: voorkomt fijne lijntjes en rimpels en laat de huid stralen.
  • Protec Plus: beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen, biedt optimale hydratatie en vermindert zichtbare tekenen van roodheid

Uiteraard werken we Coronaproof, dus op afspraak. We hebben op die donderdag 25 november twee Hydrafacialapparaten beschikbaar en kunnen – in afzonderlijke kamers – twee personen per 45 minuten behandelen. Samen komen is dus geen probleem.